Zivver

Zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met privacygevoelige informatie is een essentieel onderdeel van ons werk. Daarom versturen we privacygevoelige informatie uitsluitend beveiligd en versleuteld met behulp van Zivver. Op deze manier kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie, en kunt u op een veilige digitale manier in contact komen met de praktijk.
Wat merkt u van het gebruik van Zivver?
Als we u een beveiligd bericht sturen, krijgt u een notificatiebericht in uw mailbox. Hierin staat een knop met een link naar een beveiligde omgeving waar het bericht voor u klaar staat. Om het bericht te openen, ontvangt u een SMS of wachtwoord. In sommige gevallen staat er een code in het notificatiebericht die u invoert om het bericht te kunnen lezen.
U hoeft geen Zivver-account te maken om het bericht te lezen of te reageren op onze berichten. Zelf een (gratis) Zivver-account aanmaken is echter heel gemakkelijk en zo hoeft u niet elke keer een code in te vullen. Met een eigen account kunt u ook veilig communiceren via Zivver, bijvoorbeeld direct vanuit Outlook of een ander mailprogramma.
Wilt u een bericht sturen naar de praktijk? Maak dan gebruik van één van de knoppen aan de linkerkant of hieronder.
Meer informatie over ZIVVER vindt u op www.zivver.nl. Vragen over het gebruik van ZIVVER kunt u per mail stellen.

Wie zijn wij

Samenwerking

Praktijk ondersteuning

Inschrijven

Wijzigingen