Wie zijn wij - Dokters in Oost

Wie zijn wij

Bij Dokters in Oost werken de huisartsen in twee teams: ‘blauw’ en ‘oranje’. Elke dag is er in ieder geval één dokter van beide teams aanwezig. Elke huisarts heeft vaste dagen in de week dat ze op de praktijk aanwezig zijn. Indien u wenst, kunt u ingedeeld worden in een van de twee huisartsenteams. U krijgt dan één vaste huisarts en bij afwezigheid van uw vaste huisartsen een andere huisarts uit hetzelfde team.
Overigens kan het in geval van spoed uiteraard gebeuren dat u tóch een dokter uit het andere team treft.
Verder werken in de praktijk doktersassistentes, een manager en een medisch secretaresse. Hieronder stelt iedereen zich aan u voor.

Huisartsen (team blauw)

Martine - Dokters in Oost

Maandag, woensdag, donderdag en dinsdag/vrijdag

BIG-registernummer:
29911818401

Jan - Dokters in Oost

Dinsdag, donderdag en vrijdag
“In 2001 studeerde ik af als huisarts. Met twee jaar spoedeisende-hulpvervaring op zak startte ik in 2003 met de huisartsopleiding in Groningen. Van 2006 tot 2010 werkte ik fulltime als waarnemend huisarts en toen op 1 oktober 2010 de allereerste bewoners in Veenendaal-Oost kwamen wonen, startte ik met een nieuwe huisartspraktijk voor deze wijk. Als motto voor de praktijk koos ik: 'vertrouwde zorg dichtbij': goede en persoonlijke zorg, van mens tot mens.
Helaas gooide een zeldzame auto-immuun spierziekte in 2021 roet in het eten, maar ik ben blij en dankbaar dat ik twee jaar later het dokteren toch weer heb mogen oppakken. Mijn passie voor 'mijn' patiënten is nog onveranderd!"

BIG-registernummer: 69056105301
LinkedIn - Dokters in Oost

Huisartsen (team oranje)

Dinsdag, woensdag en vrijdag

BIG-registernummer:
19919131301

Mirthe - Dokters in Oost

Maandag en donderdag, vrijdagochtend thuis
“Ik ben eind december 2021 begonnen bij Dokters in Oost. Het is al vaker genoemd door m’n collega’s, maar het mooie aan het werken als huisarts is de diversiteit aan patiënten en aan problemen waarmee ze bij ons komen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn patiënten en nieuwsgierig naar alle mensen die op het spreekuur komen. Hoe gaat het écht met u?”

BIG-registernummer:
29909019301

Qvinny - Dokters in Oost

Maandag en vrijdag
“Toen ik in 2017 was afgestudeerd aan de huisartsopleiding in Utrecht, kwam ik voor het eerst invallen bij Dokters in Oost. Er kwam steeds een dagje bij, tot ik in januari 2020 als vaste huisarts ging werken. Er zijn veel dingen leuk aan huisarts zijn, maar het meest aantrekkelijke vind ik de afwisseling. Ik houd ervan om dingen uit te leggen en vind het fijn om mijn patiënten meer te leren over hun eigen gezondheid of die van hun kind. Vooral het begeleiden van ouders van jonge kinderen vind ik boeiend, bijvoorbeeld over (borst)voedingsproblemen (liefst zonder medicatie), maar ook om ouders te leren hoe ze onder andere eczeem of luchtwegproblemen van hun kind zelf onder controle kunnen houden.”

BIG-registernummer:
59911046601

Assistentes

Francien - Dokters in Oost

“Na het behalen van mijn verzorgende diploma ben ik gaan werken in de thuiszorg in combinatie met de ouderenzorg, later alleen in de ouderenzorg. Tijdens mijn werk ben ik de opleiding voor doktersassistente gaan volgen en in 2007 ging ik aan de slag in een huisartsenpraktijk in Wageningen. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij Dokters in Oost.”
Laura

Laura werkt sinds oktober 2023 in de praktijk.
Myrthe

Sinds 1 april 2024 (geen grap..) maak ik deel uit van dit mooie team. Ik heb ooit eens de opmerking gekregen: 'dat jasje als doktersassistente moet je nooit meer uit doen'. Met deze opmerking in mijn achterhoofd, mijn belangstelling en mijn vriendelijkheid neem ik graag de tijd en sta ik u graag te woord. Ik kijk ernaar uit ook hier 'dat jasje' aan te trekken en u te kunnen helpen.
Tot ziens in de praktijk!
Wendy

"Als doktersassistente heb ik een stukje eigen verantwoordelijkheid, ik doe administratieve en baliewerkzaamheden, ik verricht kleine medische handelingen en ik heb persoonlijk contact met de patiënt. Dat allemaal maakt mijn werk erg leuk en houdt het afwisselend. Ik werk het fijnste als 'vandaag niet hetzelfde is als gisteren'. Ik ben graag bezig en houd van reuring om mij heen.
Mijn werkdag is voldaan wanneer ik merk dat de patiënt tevreden de telefoon neerlegt of tevreden de praktijk verlaat. Ik sta graag klaar onze patiënten. Zo fijn als ik positiefs heb kunnen bijdragen aan het welzijn van onze patiënten!
Ik ben meerdere dagen in de week op de praktijk aanwezig om u te woord te staan en te helpen waar nodig. Graag tot ziens."

Management

Jan - Dokters in Oost

Praktijkhouder
“Op 1 oktober 2010, toen de allereerste bewoners in Veenendaal-Oost kwamen wonen, startte ik met een nieuwe huisartspraktijk voor deze wijk. Aanvankelijk vanuit het gezondheidscentrum aan de Nijverheidslaan, maar al snel vanuit de wijk zelf. Na drie jaar aan de Klemstraat is de praktijk sinds 2014 gevestigd in het Kloppend Hart Huis.
De praktijk is in de jaren daarna, net als de wijk zelf, flink gegroeid. Niet alleen wat betreft het patiëntenaantal, maar ook wat betreft het aantal dokters en assistentes. Eind 2021 is het daarom tijd geworden voor een nieuwe naam: ‘Dokters in Oost’. Met een enthousiast team spannen we ons elke dag in om ons motto waar te maken: vertrouwde zorg dichtbij.

LinkedIn - Dokters in Oost

Martine - Dokters in Oost

Praktijkhouder
Per 1 januari 2024 is dokter Van de Weert praktijkhouder, samen met dokter Van Dijken.
Rebecca - Dokters in Oost

Praktijkmanager
“Als patiënt hebt u misschien niet direct met mij te maken; ik ben namelijk als praktijkmanager meer achter de schermen bezig dan ervóór. Ik zorg voor de personele zaken, maar help de praktijk ook zo efficiënt mogelijk te werken door processen te verbeteren. Zo werk ik bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid van de praktijk. Ik hoop dat u als patiënt, de verbeteringen van processen zult ervaren.”
Marjoleine

Marjoleine is medisch secretaresse. Zij werkt sinds september 2022 in de praktijk.

Wie zijn wij

Samenwerking

Praktijk ondersteuning

Inschrijven

Wijzigingen