Wie zijn wij - Dokters in Oost

Wie zijn wij

Bij Dokters in Oost werken vijf huisartsen, zes assistentes, één manager en een stagiair. Zij hebben vaste dagen in de week dat ze op de praktijk aanwezig zijn. Indien u wenst, kunt u ingedeeld worden in een van de twee huisartsenteams. U krijgt dan één vaste huisarts en bij afwezigheid van uw vaste huisarts een van zijn/haar vervangers. Vanwege de tijdelijke arbeidsongeschiktheid van dokter Van Dijken is hij op dit moment nog niet in een team ingedeeld.

Huisartsen (team blauw)

Teun - Dokters in Oost

Dinsdag en vrijdag
“Met mijn gezin woon ik in Arnhem; daarvoor leefden en werkten we in Amsterdam, waar ik ook opgeleid ben. Sinds 2010 heb ik gewerkt als arts in de verslavingszorg, de interne geneeskunde, het verpleeghuis en in de psychiatrie. Daarna begon ik aan mijn opleiding tot huisarts, en dat ben ik nu alweer zes jaar. Een heel bewuste keus en ik ben daar nog altijd blij om!”

BIG-registernummer:
79912395001

Lisette - Dokters in Oost

Maandag en woensdag
“Het is voor mij een eer de komende periode mee te mogen wandelen op uw levenspad. Ik wil met u graag bouwen aan een vertrouwensband waarbij het – indien mogelijk – samen keuzes maken bij mij hoog in het vaandel staat.”

BIG-registernummer:
79919575101

Tamara - Dokters in Oost

Maandag en donderdag
“Mijn baan als huisarts bij Dokters in Oost startte begin december 2021. Een aantal patiënten zal mij wel kennen; ik viel namelijk al vaker in, als flexibel waarnemer. Ik houd van de grote afwisseling in het werk als huisarts en houd van een persoonlijke benadering. Naast mijn baan als huisarts ben ik werkzaam als onderzoeker infectieziekten bij het UMC - we hebben nu veel te maken met onderzoek naar COVID-19 - en ik werk bij het Nederlands Huisartsen Genootschap voor het Corona team.”

BIG-registernummer:
19912166201

LinkedIn - Dokters in Oost

Huisartsen (team oranje)

Mirthe - Dokters in Oost

Dinsdag, woensdag en donderdag
“Ik ben eind december 2021 begonnen bij Dokters in Oost. Het is al vaker genoemd door m’n collega’s, maar het mooie aan het werken als huisarts is de diversiteit aan patiënten en aan problemen waarmee ze bij ons komen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn patiënten en nieuwsgierig naar alle mensen die op het spreekuur komen. Hoe gaat het écht met u?”

BIG-registernummer:
29909019301

Qvinny - Dokters in Oost

Maandag, donderdag en vrijdag
“Toen ik in 2017 was afgestudeerd aan de huisartsopleiding in Utrecht, kwam ik voor het eerst invallen bij Dokters in Oost. Er kwam steeds een dagje bij, tot ik in januari 2020 als vaste huisarts ging werken. Er zijn veel dingen leuk aan huisarts zijn, maar het meest aantrekkelijke vind ik de afwisseling. Ik houd ervan om dingen uit te leggen en vind het fijn om mijn patiënten meer te leren over hun eigen gezondheid of die van hun kind. Vooral het begeleiden van ouders van jonge kinderen vind ik boeiend, bijvoorbeeld over (borst)voedingsproblemen (liefst zonder medicatie), maar ook om ouders te leren hoe ze onder andere eczeem of luchtwegproblemen van hun kind zelf onder controle kunnen houden.”

BIG-registernummer:
59911046601

Assistentes

Eline - Dokters in Oost

“Ik ben Eline; sinds augustus 2021 werk ik bij deze gezellige praktijk. Hiervoor heb ik meerdere jaren als verpleegkundige gewerkt; inmiddels heb ik de switch naar assistente gemaakt. Doordat ik veel contact heb met patiënten, mensen kan helpen en geruststellen, doe ik dit werk met veel plezier. Tot ziens in de praktijk of aan de telefoon!”
Francien - Dokters in Oost

“Na het behalen van mijn verzorgende diploma ben ik gaan werken in de thuiszorg in combinatie met de ouderenzorg, later alleen in de ouderenzorg. Tijdens mijn werk ben ik de opleiding voor doktersassistente gaan volgen en in 2007 ging ik aan de slag in een huisartsenpraktijk in Wageningen. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij Dokters in Oost.”
Helma - Dokters in Oost

“Ik ben Helma en ik werk met veel plezier in het gezellige team van Dokters in Oost. Liefdevol zorgen voor de ander is een prachtige taak als doktersassistente. Wees de reden dat iemand glimlacht vandaag!”
Maroua - Dokters in Oost

“Ik werk sinds mei 2021 in deze leuke praktijk. Zoals al mijn collega’s vind ik het werken met mensen het meest aantrekkelijk, anders is doktersassistente niks voor je! Ook de verpleegkundige handelingen vind ik leuk om te doen. Samen met het contact met de patiënten maakt dat het werk heel gevarieerd.”
Sanae - Dokters in Oost

“Van alle assistentes werk ik het langst bij Dokters in Oost.: sinds 2018 ben ik werkzaam in deze praktijk. Het contact met de mensen vind ik het allerleukste wat er is aan dit werk, zowel aan de telefoon als ‘live’ tijdens het spreekuur. Ik doe mijn werk met liefde en zal altijd mijn best doen om onze patiënten te helpen."
Natascha - Dokters in Oost

"Sinds maart 2021 loop ik met heel veel plezier twee dagen stage bij Dokters in Oost. Na jaren bij de zorgverzekeraar op kantoor gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar de andere kant van de zorg en volg ik de opleiding tot doktersassistente. Het contact met de patiënten op de praktijk én aan de telefoon vind ik erg leuk, maar vooral leerzaam."
Jan - Dokters in Oost

Praktijkhouder

“Op 1 oktober 2010, toen de allereerste bewoners in Veenendaal-Oost kwamen wonen, startte ik met een nieuwe huisartspraktijk voor Veenendaal-Oost. Sinds 2014 is de praktijk gevestigd in het Kloppend Hart Huis.
De praktijk is in de elf jaar daarna, net als de wijk zelf, flink gegroeid. Niet alleen wat betreft het patiëntenaantal, maar ook wat betreft het aantal dokters en assistentes. Eind 2021 is het daarom tijd geworden voor een nieuwe naam: ‘Dokters in Oost’. Met een enthousiast team spannen we ons elke dag in om ons motto waar te maken: vertrouwde zorg dichtbij. Helaas ben ik op het moment nog arbeidsongeschikt en kan ik nog niet doen wat ik het liefste doe: de patiëntenzorg. Ik hoop dat snel weer te kunnen doen!”

BIG-registernummer: 69056105301

LinkedIn - Dokters in Oost

Rebecca - Dokters in Oost

Praktijkmanager

“Als patiënt hebt u misschien niet direct met mij te maken; ik ben namelijk als praktijkmanager meer achter de schermen bezig dan ervóór. Ik zorg voor de personele zaken, maar help de praktijk ook zo efficiënt mogelijk te werken door processen te verbeteren. Zo werk ik bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid van de praktijk. Ik hoop dat u als patiënt, de verbeteringen van processen zult ervaren.”

Wie zijn wij

Klik hier

Samenwerking

Klik hier

Praktijk ondersteuning

Klik hier

Inschrijven

Klik hier

Wijzigingen

Klik hier