Kloppend Hart Huis - Dokters in Oost

Samenwerking

CHV
Dokters in Oost maakt onderdeel uit van de Coöperatie Huisartsen Veenendaal (CHV). Dit is een samenwerkingsverband van vijf huisartspraktijken. De CHV is gevestigd in het Gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan 3-P (3e verdieping).
De CHV heeft meer dan tien praktijkondersteuners (POH’s) in dienst. Samen met de huisartsen behandelen zij mensen met chronische aandoeningen, zoals diabetes mellitus (suikerziekte) en COPD/astma. Ook zijn er praktijkondersteuners speciaal voor de ouderenzorg en POH’s in het kader van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).
Sommige onderzoeken, zoals een 24-uurs bloeddrukmeting of een longfunctieonderzoek (spirometrie), worden ook door de praktijkondersteuners uitgevoerd.
Contact
Als u de huisarts u doorverwijst naar de praktijkondersteuner, dan kunt u voor het maken van een afspraak bellen met (0318) 561010.
Meer informatie
Coöperatie Huisartsen Veenendaal (CHV)
Praktijkondersteuning – aanvullende info
De praktijkondersteuners
Kloppend Hart Huis
Binnen het Kloppend Hart Huis (KHH) wordt zoveel mogelijk samengewerkt. Op dit moment zijn in het KHH de volgende disciplines/praktijken gevestigd:
Dokters in Oost
Apotheek Kloppend Hart
Centrum voor Jeugd en Gezin
Diëtistenpraktijk Gaia
Fysiotherapie & Training NederVeluwe
GGZ Evergreen
Huidtherapie MediDerm
Laboratorium SHO
Logopedie TACT
Podozorg
Tandartspraktijk Heeling 
Verloskundigen Veenendaal
Waal kliniek
Klik hier om een compleet overzicht te downloaden met alle contactgegevens op een rijtje.
Landelijk Schakelpunt
De huisartspraktijk is sinds 2014 aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP wordt medische informatie uitgewisseld met de apotheek en de Huisartsen Spoedpost. Dit kan alleen met uw toestemming! Het is – in het kader van uw gezondheid – heel belangrijk dat u deze toestemming geeft.
Als u ’s avonds of in het weekend spoedzorg moet krijgen, is het van belang dat de dienstdoende huisarts op de hoogte is van uw medische voorgeschiedenis, uw medicatiegebruik en of u allergisch bent voor bepaalde medicijnen. Dat kan alleen met uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt uw toestemming zelf regelen via de website ikgeeftoestemming.nl.
U kunt ook een formulier printen en invullen. Vergeet uw handtekening niet! Klik hier om het formulier te downloaden. Verder is het van belang dat de praktijk beschikt over een kopie van uw geldig legitimatiebewijs. Zonder geldig legitimatiebewijs kan er géén koppeling met het LSP gemaakt worden! Dit geldt ook voor uw kinderen. Voor kinderen jonger dan 14 jaar, voor wie u mogelijk geen identiteitsbewijs heeft, volstaat een uittreksel uit het bevolkingsregister, of de BSN-beschikking van de Belastingdienst. Weet u niet zeker of de praktijk een geldig legitimatiebewijs van u heeft, bel dan naar de praktijk (0318) 500020, of stuur een bericht.
Meer informatie
Bezoek de website van Vereniging Zorgaanbieders Voor Zorgcommunicatie (VZVZ)
Geef toestemming voor gebruik van het LSP via de website (DigiD nodig)
Geef toestemming voor gebruik van het LSP via het downloaden van een formulier

Wie zijn wij

Samenwerking

Praktijk ondersteuning

Inschrijven

Wijzigingen