Rijbewijskeuring

Medische diensten

Rijbewijskeuring
Patiënten die niet zijn ingeschreven in de praktijk, kunnen bij Dokters in Oost een medische keuring voor hun rijbewijs laten doen. Een dergelijke keuring is verplicht voor personen van 75 jaar en ouder die een vernieuwing van hun rijbewijs willen aanvragen. Een medische keuring wordt soms ook door een verzekering verplicht gesteld. Dokters in Oost doet alleen nog rijbewijskeuringen; geen keuringen in het kader van een adoptie, sport, levensverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Reizigerscentrum
Voor reizigersadvies kunt u terecht bij het Reizigerscentrum CHV. Bij het Reizigerscentrum CHV krijgt u een persoonlijk reisadvies en kunt u de geadviseerde vaccinaties ontvangen. Indien gewenst krijgt u een internationaal inentingsbewijs mee. Alle gangbare reizigersvaccinaties kunnen worden gegeven, inclusief de vaccinatie tegen gele koorts. Iedereen kan terecht bij het Reizigerscentrum CHV, dus niet alleen patiënten van Dokters in Oost.
Contact
Voor een afspraak met het Reizigerscentrum kunt u bellen met (0318) 561010. Het Reizigerscentrum is gevestigd in het Gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan 3-P (3e verdieping).
Meer informatie
Website Reizigerscentrum CHV
Afspraak maken voor reizigersadvies

Afspraak maken

Klik hier

Actuele informatie

Klik hier

Specifieke zorg

Klik hier

Bloed prikken

Klik hier

Medische diensten

Klik hier