Bloedprikken - Dokters in Oost

Griepvaccinatie

Het is weer tijd voor de griepprik!
Datum
De prikavond is al geweest. Om iedereen toch nog de gelegenheid te geven om langs te komen, is er extra ruimte ingepland. Op vrijdag 1 december tussen 11.45 en 12.00 uur kunt u langskomen voor de griepprik en/of de pneumokokkenvaccinatie. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.
Doelgroep
Mensen van 60 jaar en ouder, en mensen van alle leeftijden met hart- vaatziekten, longziekten, diabetes, nieraandoeningen en mensen met weinig afweer, lopen extra risico om ernstig ziek te worden door de griep. Deze personen komen jaarlijks voor de griepprik in aanmerking.
Uitnodiging
Als u tot de doelgroep behoort, heeft u een uitnodiging ontvangen. Zo niet: laat u het dan even weten? Liefst via een bericht via de website.
Meenemen naar de praktijk
We vragen u om op de volgende zaken te letten als u voor de griepprik komt:
> breng de uitnodigingsbrief mee! Geeft deze bij binnenkomst af aan de balie
> draag een mondkapje als u snotterig/verkouden bent
> draag kleding waarbij u uw bovenarm gemakkelijk kunt ontbloten, bijvoorbeeld een T-shirt of hemd. Geen overhemd met lange mouwen, alstublieft. De griepprik wordt gegeven bovenin de bovenarm, vlak onder de schouder.
Griepprik afzeggen
Het kan natuurlijk zo zijn dat u de griepprik niet wilt hebben. We horen dat graag! Dat zorgt ervoor dat we efficiënt met de griepprikken kunnen omgaan, en het voorkomt dat u wordt nagebeld.
Het afzeggen van de griepprik kunt u doen door op onderstaande knop te klikken.

Afspraak maken

Actuele informatie

Specifieke zorg

Bloed prikken

Medische diensten